The Rose

Skolan idag, haltade lite ch David gick på min fot. Så lite ont ;)

Började med svenska i 2 och en halvtimma. Muppschema... Efter som jag ine äter frukos (tidsbrist) så satt jag och dog lite för varje minut föratt jag var hungrig. Lollie kallar det svälfas

ikväll blir det barnvak och läxor, jävla engelskaprov imorgon ;)




Hur normal är man på en skala 1 till 10 om man lyssnar på Piano?

Har fastnat igen. Jävla grupp. Allt plingande får mig att lugna ner mig. Det är bra men konstig. Jag är inte männsikan som sitter och lyssnar på piano ensam i mitt rum. Nej nej men nu är jag fast igen.

 River Flows In You <3

Flyga

Åt friterad potas till lunch. Allt du behöver är sal, ugn,smör,olja och potatis. TADAAA! När Lillasyster kommit hem åkte jag och kollade på träningen och Stina mobbade mig föratt jag haltar. Elaka barn ;) Sedan så åke vi bussen hem och Martina vägrade låta en kille i Louies klass krama henne. Lite smådissad sådär blev han ;)

NU så ska jag plugga engelska och spanska. Jävla språkhelvete. Hänger inte med i spanska (kmr aldrig få mvg i denna takt..) och engelska suger. Bara allmänt sådär.


Går på smärtstillande. Måste ju kunna röra mig...

Stannade hemma från skolan när jag inte kunde ta mig någonstans i morse och halvgrät/kved när jag försökte. Mamma blev rädd och tyckte jag skulle röntga foten (wtf...) Det är en stukning bara...

Idag har jag då ägnat mig åt att göra engelska inför prov et på fredag och smsat samt sovit. Ska städa mitt rum och göra potatis till lunch. Jag älskar potatis! :D

Jag hatar att vara skadad. Alla stirrar på en. Suck.


Amen vad faaan

Helt jätte arg! Stukade den andra foten. Hatr ledband hatar fötter och hatar världen. Jag har so prov imorgon.

Deprimerad. Jag behöver glass. Nu.

Dålig på att plugga= tatuering?

Efter som jaf är så awesome på att plugga ger jag upp med jämna mellanrum och går och äter/dricker ngt eller letar efter ngt. Hittade en pläckpenna. Inte bra. Så nu finns det konstiga ord på hela min kropp, benen och fötterna och knävecken, där finns det nu små smååå tatueringar ;) med ord som: Idioti, sunshine, hello life, safe och 50 hjärtan... och har gjort sjukt lite so....


Fail...

Hemma!

Ska begrava mig  Jesus, Jerusalem ochÄnglar. Trevlig skit, men så är det när man går i skolan! Två träningar ikväll och sedan mer plugg... Tråkig dag. Har jobbat med Den Jävla Lådan som vi gör i tekniken och Matte. Kul. Sedab så finns det ju dampungar som ska göra livet surt för en.
Skjut mig? (här är vi positiva!)



Oj. Glömde förklara rubrik. Smart.

Olivia har fått ngt anfall. Vi älskar henne såklart iaf. men iaf. Hon trycker på revben och lägger mongo-kommentarer. Jag fick inte berätta vad hon gjorde efter träningen. Hon kanske förlorar sin supersmarta image? ;)

Och Viveka dumförklarar mig. Utan någon speciell andledning. hehe.





Blir dumförklarad och Lollie har damp...

Skola idaag! (måndagar suger. Suger gör dom...)
Först kommer jag försent, arg lärare.
 Sedan har vi matte. Arg Malin. Blir petad på med en jävla penna.
Sedan spanska. Går åt helvete, No- ingern kommentar.
Gympa, otroligt kul med vinnarskallarna i min klass ;)

Sedan äntligen rolig grej, träffade Eric och vi åkte hem tilkl hnm :) Sedan träning och sedan hem.

Nu: plugga.

 Jävla skit.

Åh facebook. Jag kan vänta.

lite.

facebook <3


Överlevde

Livet är som ett jävla robinson-avsnitt man överlever den gigantiska tvätthöge... men så ska man gå i skolan dagen efter.... och har gympa.... skjut mig!

Går i skolan till 15 ngt och ska sedan träffa Eric. HEJDÅÅ! <3


Sista bilden någonsin...

Här är jag. Jag ska nu äro dö en plågsam död, kvävd och bortglömd under alla kläder. Vill att någon ska minnas mig. Snyft.



Vann andra :D

AWESOME! Sjukt grymma vi är tjejer, slå skuru U-18 med buller och bong! ^^ Sitter och smsar och ska ta mig an en gigantisk klädhög på golvet. Jag vill inte!


 Uff



Vann första matchen :D

Har en till nu om bara några minuter. Tagga tjejer! (VI MÖTER DU18 SPELARE :s )


Är sjukt arg och irreterad nu så alla som står ivägen idag på matchen kommer få stryk. Bokstavligen. Detta är ett hot mot motståndarna, såklart ;)

NU TAR VI DOOOOM! :D

Glad :)

Började dagen med att riva ut alla saker i hela mitt rum, lägga dom på marken och sedan så.... tappade jag lusten att städa och lät det ligga där. Det ser ut som helvete. AHMEN vad kul -.-

Sedan åkte jag och Ems in till v-by och shoppade och såg på bio ^^ Såg "i rymden finns inga känslor" helt jävla underbar film! se den! :D så hääääääääääääääääääääääääär söt var den! ;)

Efter det åkte Ems hem och jag stannade i vällingby med Eric <3

Jag HATAR att åka hem på kvällarna+helgerna. Jag hatar det! Föt det tar sådan in i helvete lång tid, arg som satan var jag när inte bussjäveln kom. Smsar mina kompisar att bussen är jättesen och får svar från Viveka; du vet att det är helg va? (bussarna går olika då) Fan. Så jag satt och vänta på bussjäveln i 45 minuter. Jamen vad roligt -.-

 Haff@?

Jag dog inte! :D

Klarade orienteringen tjohooo! (fick antagligen vg eller g... troligen g...) Sprang med Jim,Anton och Robin, tips till alla: spring med killar, dom kan ALLT om orientering, iaf dessa tre ;) Varför kom inte jag på detta underbara knep lite tidigare -.-

Väl hemma är det bara att tagga till inför mat mot Huddinge, vinst för oss med massor :D Kmr nog bli lite tråkigt att spela i dv.2 men vi har ju alltid SM :D

Nu så har jag duschat. Ska sitta lite mobbad och ensam och planera imorgon med Ems ;)<3


ÄNTLIGEN

KLAR MED ISLAM! överlycklig! tjoho  jippie, nu ska jag baar lämna in den, två dagar för sent.....

Malin VS Orientering. Round 2

Imorgon är det orientering igen. HJÄLP MIG! Det gick åt helvete förra gången och nu en gång till. Jag kmr inte ens få G. Mitt första ig here we go... nej 2 för har fortfarande inte lämnat in min Islam läxa.... och i syslöjd. hmmm.

Man behöver inte kunna orientera! (ursäkta orienteringsälskarna men det suger. hårt.)

Världens vackraste?


Skolan som vanligt. Trevligt liv man har.

Jag är alltid stressad på morgonen. Hemst och blä och idag fick jag springa iväg osminkad hår som helvete och strumpbycor med HÅL i. Var sjukt arg på hela världen. (som vanligt då)
 
Hände inte så mycket förutom att jag satt och längtade till vi skulle ha matjour, eeh va? Fatta hur mycket jag hatar skolan om jag bara föratt slippa frivilligt torkar bord hela dagen... Slapp spanskn, gav min uppsats till en 8:a så denna skulle ge den till min lärare. hehe.

Sedan hade vi engelska. Jag och Lisa åt upp Antons godis och sedan bröt vi ihop av skratt när Lisa stavade fel på lose. Ja, engelska ordet för förlora. Hon stavade loose. Sjukt roligt!
Efter det musik (suck) då vi lyssnade och lyssnade på läraren och olika klassiska musikstycken. Vi hade hört vart enda ett genom disneyfilmer. Tur att man kan få kunskap genom alltig! ;) <3

Väl hemma efter som vanligt lika givande bussresa (ironi) så satt jag och syster och kolla kläder på datorn, slogs om vem som fick köpa vad och nu lagar hon mat. Till allas informatin: Hon kommer överleva och hon är inte döende. Ännu muhhaa

 Min före detta bonda syster ;)

 I do love you. Always


Jag hatar so

Jag hatar so. Nej det gör jag egentligen inte för man får skriva vad man vill. Men ändå. Jag dör ju här. Behöver sova. Nu. Blä ni dumma religioner ni är för fa likadana, smasas så jag slipper de här?

Fy för nattpluggning.....

Det är bevisat!

Man klarar sig INTE utan mobil under en dag. alls! Jag har gått och haft abstinens efter min lilla mobil hela dagen sedan jag glömde den hemma i morse :( Men nu har jag den! :D

Dagen var tråk skola+depp för ingen mobil :( och Min Älskade Ems fick anfall (?) och typ höll på och svimma och skaka i en kvart. Var så läskigt och gick och oroade mig hela dagen! :( På livskunskap lekte vi en lek kallad "Soffan" och vi tjejer ägde ut killarna, med 3-1 ;) (Det är en konstig lek, man byter namn och vill få sitt eget kön att hamna i soffan ;)

Sedan träning, teknik+träning+fys. Det är jobbig med basket ^^ Är nöjd med fysen iaf (wihooo, äntligen?) Tog 20 kilo i frivändningar (det är konstigt fråga inte. bara konstigt...)

 Härlig bild på martin (tack emma) och Max från Gotland ^^


Jag saknar sommaren.....









JAG ÄLSKAR ER


Till Freddie: fy FAN vad jag hatar orientering!

Det regnar. det är blött. det gick åt helvete. varför VARFÖR ska man ha orientering?! Du BEHÖVER inte kunna det, alls. Tappar du bort dig har du ändå ingen jävla kompass eller karta OCH du vet inte vart du är?!
Jävla grej. Och inte fu ngerade någon av mina ondsekfulla planer och Viveka gjorde illa foten. Det är det som händer, man skadar sig. Varför tror du dom försöker jämna skogen vid marken? någon?

 (orienteringen gick åt helvete)

Nu: dricker varmt te efter varm dusch... efter orientering som ska göras om fredag...dö....

Sen: Träning! :D Äntligen en bra sak! <3

Såhär flaschig blir man om man springer i Skärvikskogar...

Amanda och Magnus. kass mobilkamera? ;)


Är utpumpad och väldigt TRÖTT

Snark... Har orienteringshelvetet idag och jag KAN inte orientera.

1. närsynthet+dåliga linser- iiinte bra
2. Klumpighet
3. Nystukat fot? behöver jag säga mer?
4. Har inte övat ngnt därför sjukdom+fotjävel...
5. Kan inte läsa kartor snabbt pga att man har 0 % genuin känsla vart man ska

 Jag kommer gå vilse. Helt ärligt. Vem fan uppfann det här?!

Tänk på marsmallows, tänk på marsmallows....


Dagen ^^

Superbra morgon måste jag säga. Verkligen. Kommer till skolan öppnar mitt skåp gnäller och hör Ems sucka över att "vi har ju det jävla no-provet idag..." WAIT! No-prov? VAA?! Det hade jag glömt, så jag gick i en liten suddig, gråtonad panikbubbla tills Nolektionen med näsan i böckerna och utan någon som helst uppmärksamhet till omvärlden. Trevlig.

Eftermiddagen destå trevligare, dock med sjuukt stress början -.- Skulle till mormor men cyklade hem så fick skjuts av mamma till mormor. Åt mellis och åkte sedan till brommaplab föratt möta Eric. Va med honom och William hemma hos William ;) och åkte sedan och tränade (dvs sköt lite sådär, pga Coach i helsingfors :P )

Och sedan hem till mromor hem till mig och panik inför orientering. Shieet. Fuck. Dö. Någon i HELA världen som gillar orientering? nä just det!'



Sovmorgon! Tjohoo!

Sitter med lillasyster. Eller satt iaf för nu dansar hon i mitt rum. Aldrig sagt att hon är riktigt frisk... Är trött känner lite föratt dö och älskar mina nya skor... Lite trevlig statusuppdatering där ;)

Idag har jag minsann bara tråkiga lektioner, No matte och ngt jag inte kmr ihåg, någon som vill byta? inte?

Ska cykla till skolan. Jag kmr dö eller alternativt frysa. Nästan samma sak.




Visst är vi lika? NOT! <33

OKEJ NU ÄR JAG ARG!!

Någon har hackat mitt spotify :´( Och jag (otekniska jag) vet inte riktigt vad jag ska göra nu! :( HJÄLP SNÄLLA?

och du som gör det här! Jag kmr vara så jävla arg på dig att du kommer ångra att du någonsin började jävlas med mig!



Nu är det krig!



FUCK YOU


Fick nyss bevis på min fantastiska (påhittade) dyslexi...

Jag klarar inte av dom här små fula rutorna som poppar upp när man ska kommentera bloggar på tex. devote..

Jag skrev en kommentar, fyllde i ngt som jag (även efter lång granskning) fortfarande läste som vikligaste (wtf?) och skrev in detta. ERROR, FEL, DÅLIGT,BLÄ. "du skickas tbx till sidan du kom ifrån föratt skriva om" -.-
Så typiskt mig. fattar nu efteråt att det skulle stått "viktigaste" - dum blondin?

Åh en gång till! denna gång stod det "ingenling" och jag stod emot att skriva detta och ändrade L:et till ett T. Smart dum blondin kanske? ^^

 SÅ sjukt coola!


Vi har födelsedagskalas jämt. jämt.

Jämt! cirka 30 om året! :O Har stor släkt.

Vi firade min kusin som fyller 16 på onsdag! GRATTIS! :D Vi åt tårta, kollade på freaky Friday och min andra kusin Märta försökte mörda mig. Vanligheter i min familj!

Väl hemma är jag nu, har lite tråkigt. Ska gå in på min och Rumpnissens nya älsklingshemsida,http://weheartit.com

Detta kan man hitta ;)



 Min favvo hittils ^^





Passar barn

Segt, dom sitter runt ett nitendo och är lyckligare än någonsin. Tråk för Miss barnpassare herself. Jag har ännu tråkigare sedan facebook, faktiskt regelrätt suger. Så ad ska jag göra nu? LAGA MAT åt motvilliga barn utan aptit pga för mkt godis. Trevligt. Älskar barn, speciellt hur dom luktar, bebisar luktar goast och séfter det 5 åringar som våran egen Sebbe, som jag passar!
love!

18/9-10 Crash and Burn

Började dagen med att bli sönderhoppad, avdragen täcke och frågan: vill du med och plocka svamp? :D NEJ FÖR FAN! skrek lilla jag och kastade allt jag kunde hitta på min elaka far och syskonskara. Vid tio drog jag och passade barn, katchiiing! 200 kr rikare!

Har varit med familjen på IKEA och i barkarby Outlet. Köpte skor :D Först gick vi på IKEA då jag och Lillasyster gick runt och planerade våra framtida lägenheter, samt sa mitt rum, mitt kök, min säng etc och pekade på saker. (jag och Hannas vanligaste sysselsättning på Ikea) och sedanså åkte vi till Outleten och köpte skoorna :D

Visar bild sedan pappa snodde kameran -.-

Ikväll blir det mer barnpassning! Till fýra ungar denna gång (två stycken mina egna syskon, gosuch död chey?)

Ha de braa! <33

Syster lycklig med ny målarbok?

nostalgitripp? BOKMÄRKEN!


Hejsan världen, gissa vem som är tbx? ;)

Jag tröttnade på att inte blogga, jag orkade inte men nu orkar jag igen! Har saknat det lite, sedans jag är en tjej (som även fast hon är mkt spontan och slarvig) älskar rutiner ;) Och bloggandet han bli en rutin, korkad som jag är tog jag helt sonikt bort bloggen men nu finns den här igen, den uppdaterade veriasionen (?) :D

 Det här är jag, hejsan Malin heter jag, vad heter du? ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0